Grafik Tasarım ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programlarının Liselerde Atölye Çalışmaları

Yaşar Üniversitesi MYO Grafik Tasarım ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programları işbirliğinde; Çiğli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Göztepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Kız Teknik ve Meslek Lisesi grafik ve fotoğraf alanı öğrencilerinin katılımıyla bir atölye çalışması gerçekleştirildi. MYO’dan Tansel Özalp, Korkut Ünal ve Merba Tat’ın jüri üyeliğini yaptığı iki gün süren etkinlikte öğrenciler, e.atıkların çevreye verdiği zarar ve evlerde nasıl ayrıştırılıp dönüşüme gönderilebileceği konularında toplumda bilinç oluşturmaya yönelik yaratıcı çalışmalar üretti. Etkinliğin ilk günü Öğr. Gör. Samsun Başarıcı’dan briflerini alan öğrenciler, ikinci günde hazırladıkları çalışmaların sunumlarını yaptı.