STAJ DERSİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Zorunlu / Gönüllü Mesleki Staj yapmak isteyen öğrencilerimizin yasal olarak almaları gereken “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” bu yıl itibarıyla uzaktan eğitim modüllerini tamamlamaları ile gerçekleştirilecektir.

Eğitimler 17.04.2018 tarihi itibarıyla aktif hale gelmiş olup, Aşağıda bulunan ilgili Staj Danışmanı Hocalarınıza ulaşıp, kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıtlar tamamlandıktan sonra;

Eğitimler UFND Dersi aldığınız , https://sakai.yasar.edu.tr portalı üzerinden ISG Staj dersini seçerek alabiliyor olacaksınız.

Eğitim modüllerine başlanabilmesi için öğrencilerimizin önce “Zorunlu Mesleki Staj 2018 Ön Test” i tamamlaması gerekmektedir. Ön testin geçme notu üzerinde bir etkisi yoktur. Eğitimin etkinliğinin belirlenmesi için Ç.S.G.B. tarafından istenen bir uygulamadır.

Öğrencilerimiz, bu sınavı tamamladıktan sonra sırasıyla Modül 1’den Modül 5’e kadar (Toplam 5 ayrı modül) eğitim içeriklerini okuyarak, tüm modüller bittikten sonra “Zorunlu Mesleki Staj 2018 Son Test” sınavını tamamlayıp, 70 puan ve üzerinde alarak başarılı olup, eğitim sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.

Eğitimin kapanış tarihi 31 Mayıs 2018 akşamı olacaktır.

STAJ DANIŞMANLARI LİSTESİ

Program Staj Sorumlusu